Relatiegeschenk: Boek & Wijn

Het Books4bizz.com kerstgeschenk voor uw relaties.

Een boek is een zeer persoonlijk geschenk. De keuze van het boek zegt wat over de afzender en diens relatie met de ontvanger. Dus ook over uw bedrijf en uw waardering voor uw relaties. Veel persoonlijker kan een geschenk niet worden. .....Behalve, wanneer er een unieke combinatie met een uitgelezen wijn wordt gemaakt.

Hieronder doen we enkele suggesties. Ga naar de bestelservice en kies uw pakket, dan doen wij de rest.


Pakket op maat

U kunt natuurlijk ook uw eigen persoonlijke pakket samenstellen. Gaat u daarvoor naar onze bestelservice, vul de vragen in en verstuur het formulier. Wij doen u dan een passende suggestie! Ga naar de Books4bizz.com bestelservice via onderstaande knop, of bel naar onze adviseur op 0348 478010.

Naar de bestelservice

Boeksuggesties

Suits en Hoodies

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: start-ups die van plan zijn de wereld te veroveren. Wat is het geheim van die start-up?

Quintin Schevernels

Prijs: 17,92 euro

Dit kan niet waar zijn

De financiële wereld blijkt geen ver-van-mijn-bedshow. Joris Luyendijk zat twee jaar lang ondergedompeld in deze wereld. Zijn bankiers monsters?

Joris Luyendijk

Prijs: 19,86 euro

Less is more

Chefkok Jacob-Jan Boerma creërt gerechten met minder dan 8 ingrediënten. Sacha de Boer houdt een ingetogen styling aan, waardoor het gerecht de hoofdrol speelt op elke foto.

Sacha de Boer

Prijs: 28,29 euro

Wijnsuggesties

Corbello Rosso Nero d'Avola IGP 2012

Prachtige wijn met intense geuren van kers. Volle smaak die doorzet met zwart fruit en kruiden zoals tijm en rozemarijn.

Prijs: 7,49 euro

Guigal Côtes du Rhone Blanc 2013

Witte wijn uit de Rhône kenmerkt zich door rijpheid. Zeker van deze bekende top wijnmaker!

Prijs: 9,99 euro

Les Jamelles Syrah Pays d'Oc IGP 2013

Rijke en krachtige wijn met aroma’s van braam en zwarte bessen en een fijn pepertje.

Prijs: 7,99 euro

Geheel verzorgd

De gekozen boek en wijn combinaties worden geheel naar uw wens verpakt, van een persoonlijke boodschap voorzien en geleverd op de door u gewenste dagen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit unieke eindejaarsaanbod? Neem contact op met onze adviseurs op 0348-478010 of sales@books4bizz.com.

Naar de bestelservice